Bouwbegeleiding

Ga jij je huis verbouwen en heb je bouwbegeleiding nodig? Claar & Co verzorgt bouwbegeleiding voor elk bouwproject, van de tot totale verbouwing van huis, appartement of kantoor, tot de aanpassing van keuken, badkamer en het plaatsen van een dakopbouw.

Vul het formulier in en laat je ons weten wat je nodig hebt, dan nemen wij snel contact met je op om een afspraak te maken.

Prijs op aanvraag

Claar & Co kussens

De binnen en buitenkussens van Claar & Co zijn ontworpen door Annemiek en Clarissa en zijn met de hand gemaakt door onze coupeuse (Margreet) in onze ontwerpstudio in Langweer. De stoffen zijn afkomstig van hoogwaardige design- en modehuizen zoals Designers Guild en Christian Lacroix gecombineerd met niet eerder gebruikte new old stock stoffen. Dat wil zeggen: originele jaren ’60 en ’70 stoffen van hoogwaardige kwaliteit. Deze combinatie maakt de kussens zo mooi en uniek. Onze voorraad is altijd heel beperkt. Claar & Co staat voor duurzaamheid. Daarnaast is het mogelijk een aanvraag te doen voor kussens op maat.

Oplossing voor elk bouwproject

Claar & Co en haar vaste partner Terstal Interieurarchitectuur zorgen dat jouw verbouwing gesmeerd verloopt, zonder dat je daar omkijken naar hebt! We nemen je werk uit handen en kunnen ook je sparringpartner zijn voor alle beslissingen over jouw bouwproject. We denken met je mee en nemen desgewenst het voortouw. Als je dat wil, maken we ook een programma van eisen en/of een ontwerpplan. Talloze mogelijkheden dus neem snel contact met ons op! Voor inrichting en styling na verbouwing bekijk je onze andere inrichting en styling pakketten.

Bouwbegeleiding nodig? Neem contact op: