Een herenpak als sierkussen?

Claar & Co doet er zoveel mogelijk aan haar steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld. We gebruiken al new old stock stoffen en gaan nu ook secondhand herenpakken (mensuits) vermaken tot bijzondere sierkussens!

Verfijnde stoffen

Deze pakken hebben al een heel eigen leven gehad. We weten zelfs wie ze heeft gedragen! Het gaat om een zakenman die in Londen werkte en woonde. Het zijn dan ook kwalitatief prachtige, Engelse mensuits. Denk aan mooie verfijnde stoffen en een leuke krijtstreep hier en daar.

Mensuit kussencollectie

Annemiek en ik hebben een bijzonder collectie kussens ontworpen met de stof van deze pakken. Deze mensuit collectie is natuurlijk helemaal in Claar & Co stijl: met hier en daar een leuke franje voor de finishing touch. Samen met ons Friese naaiatelier hebben we de beste modellen voor de kussens bedacht zodat er zo min mogelijk stof verloren gaat. Ik sloeg af en toe een beetje door in mijn franje-drift en moest er voor waken dat de kussentjes niet te clownesk werden… Maar dat is volgens mij gelukt!

Kleuradviezen

Het leuke van de Claar & Co Collectie is dat we er ook veel inspiratie uithalen voor onze ontwerp- en interieurprojecten, vooral als het gaat om kleuradviezen. De kleurcombinaties die wij maken voor onze sierkussens kunnen we goed doorvoeren en toepassen in interieuradvies en kleuradvies.

Mensuit sierkussens

Binnenkort staat de collectie mensuit sierkussens in onze shop. Dus wil jij ook een one of kind kussen, houd dan de website en Instagram goed in de gaten. De voorraad is klein omdat we maar een beperkt aantal pakken hebben. Een beetje expres ook, om overproductie te voorkomen! En heb jij straks een Claar & Co mensuit kussen in huis? Dan zouden wij het heel leuk vinden als je een foto van jouw kussen post op Instagram met #claarenco. Vast bedankt en tot snel!