Indelingsadvies

Heb je alles al geprobeerd maar lukt het je niet de perfecte indeling voor een ruimte te realiseren? Heb je behoefte aan iets nieuws, maar je weet niet goed waar je moet beginnen? Claar & Co helpt je graag verder met Indelingsadvies.

Vul het formulier in en laat je ons weten welke ruimte je het liefste wilt aanpakken, dan nemen wij snel contact met je op om een afspraak te maken.

Claar & Co kussens

De binnen en buitenkussens van Claar & Co zijn ontworpen door Annemiek en Clarissa en zijn met de hand gemaakt door onze coupeuse (Margreet) in onze ontwerpstudio in Langweer. De stoffen zijn afkomstig van hoogwaardige design- en modehuizen zoals Designers Guild en Christian Lacroix gecombineerd met niet eerder gebruikte new old stock stoffen. Dat wil zeggen: originele jaren ’60 en ’70 stoffen van hoogwaardige kwaliteit. Deze combinatie maakt de kussens zo mooi en uniek. Onze voorraad is altijd heel beperkt. Claar & Co staat voor duurzaamheid. Daarnaast is het mogelijk een aanvraag te doen voor kussens op maat.

Ruimte optimaal benutten

Met ons Indelingsadvies krijg je verschillende opties om de door jou opgegeven ruimte optimaal te benutten. We adviseren ook over het type meubels dat je ruimte een echte boost zal geven.

Wat krijg je?

  1. Verschillende opties voor een nieuwe indeling van de ruimte
  2. Een shoppinglist met de meubelen en/of accessoires die jouw ruimte nog mooier maken. Omdat wij al jaren met verschillende dedicated suppliers werken, kunnen wij snel schakelen met prachtige designmerken!
  3. Een concreet plan waarmee je eenvoudig zelf verder kunt

Ben je op zoek naar een uitgebreider interieuradvies? Kijk dan ook eens naar onze andere interieur en styling pakketten!

Indelingsadvies van Claar & Co? Neem meteen contact op: