Interieur Bootcamp

Zonder al te veel effort een ruimte in je huis weer helemaal leuk maken? Dat kan met de Interieur Bootcamp van Claar & Co. Met dit pakket zorgen we dat je alles uit je ruimte haalt!

Vul het formulier in en laat je ons weten welke ruimte je het liefste wilt aanpakken, dan nemen wij snel contact met je op om een afspraak te maken.

Claar & Co kussens

De binnen en buitenkussens van Claar & Co zijn ontworpen door Annemiek en Clarissa en zijn met de hand gemaakt door onze coupeuse (Margreet) in onze ontwerpstudio in Langweer. De stoffen zijn afkomstig van hoogwaardige design- en modehuizen zoals Designers Guild en Christian Lacroix gecombineerd met niet eerder gebruikte new old stock stoffen. Dat wil zeggen: originele jaren ’60 en ’70 stoffen van hoogwaardige kwaliteit. Deze combinatie maakt de kussens zo mooi en uniek. Onze voorraad is altijd heel beperkt. Claar & Co staat voor duurzaamheid. Daarnaast is het mogelijk een aanvraag te doen voor kussens op maat.

Van badkamer tot boomhut

Met de Interieur Bootcamp van Claar & Co geef je je huis in no time net dat beetje extra dat het nodig heeft. De ruimte die je een boost wil geven, kies je natuurlijk zelf: woonkamer, badkamer, keuken, maar ook je tuin, balkon, boomhut… you name it!

Als je ons laat weten welke ruimte je het liefste wil aanpakken, plannen wij een telefoongesprek om je beter te leren kennen. We bespreken dan meteen waar je tegenaan loopt en we inventariseren je wensen. Daarna gaan we voor je aan de slag en voor je het weet, krijg je een mail met onze adviezen.

Interieur Bootcamp, wat krijg je?

  1. een moodboard
  2. kleuradvies
  3. een shoppinglist

Zo heb je alles in huis om het zelf af te maken en is het traject beëindigd. En wil je meer? Kijk dan ook eens naar onze andere interieur en styling pakketten!

Interieur Bootcamp van Claar & Co? Neem meteen contact op: