Interieurpakketten: concreet advies

Een paar weken geleden bedacht ik dat ik sommige dingen iets anders wilde doen. We zitten natuurlijk allemaal veel thuis en ik merk dat mensen behoefte hebben aan hier en daar een verandering in huis. Maar dan wel zo concreet mogelijk.

Van Indelingsadvies tot Bouwbegeleiding

Toen dacht ik: “waarom bied ik geen pakketten aan? Dan weet je meteen wat je kunt verwachten.” Dus ging ik aan de slag en bedacht zeven pakketten. Best uiteenlopend: van Ontwerp mijn (woon)kamer, Interieur Bootcamp en S.O.S. antwoord op jouw interieurvragen tot Indelingsadvies en ook Meubelontwerp, Verkoopstyling en Bouwbegeleiding. Alle pakketten (op Bouwbegeleiding na) kunnen helemaal virtueel plaatsvinden. Corona-proof dus! Op de pakketpagina zie je precies wat elk pakket inhoudt.

Showroom en shortstay in Langweer

Als kers op de taart openen we binnenkort onze showroom in Langweer. De verdieping erboven hebben we verbouwd tot B&B of shortstay (what’s in a name?!). Je kunt het appartement huren voor een midweek of een weekendje weg. Als je wat langer van het Friese watersportdorp Langweer wilt genieten, kan dat natuurlijk ook.

Interior Retreat

Samen met Terstal Interieurarchitectuur, het bedrijf van mijn moeder, heb ik het concept Interior Retreat bedacht: Overnachten in de shortstay en overdag met ons in de showroom aan de slag om je eigen huis een make-over te geven. Dus, wil je dingen anders, maar je weet niet zo goed hoe? We kijken er samen naar en zorgen dat jij met een fantastisch plan weer naar huis gaat. Binnenkort schrijf ik hier een uitgebreider stukje over onze Interior Retreat. Ik hoop dan ook foto’s van de showroom en de shortstay te laten zien. Houd de site dus in de gaten!