Meubelontwerp

Op zoek naar een mooie kast, maar het lukt niet om er een te vinden met de juiste afmetingen? Zoek niet verder, want hier is de oplossing! Claar & Co ontwerpt jouw droom kast, tafel, bed, bank, bureau of ander meubel op maat!

Vul het formulier in en laat je ons weten welke ruimte je het liefste wilt aanpakken, dan nemen wij snel contact met je op om een afspraak te maken.

Claar & Co kussens

De binnen en buitenkussens van Claar & Co zijn ontworpen door Annemiek en Clarissa en zijn met de hand gemaakt door onze coupeuse (Margreet) in onze ontwerpstudio in Langweer. De stoffen zijn afkomstig van hoogwaardige design- en modehuizen zoals Designers Guild en Christian Lacroix gecombineerd met niet eerder gebruikte new old stock stoffen. Dat wil zeggen: originele jaren ’60 en ’70 stoffen van hoogwaardige kwaliteit. Deze combinatie maakt de kussens zo mooi en uniek. Onze voorraad is altijd heel beperkt. Claar & Co staat voor duurzaamheid. Daarnaast is het mogelijk een aanvraag te doen voor kussens op maat.

Nieuw meubel

We plannen een gesprek, telefonisch of via Zoom, Facetime of Whatsapp om je wensen te bespreken. Vervolgens stuur je ons de afmetingen van het gedeelte van de ruimte waar je nieuwe meubel moet komen. En dan gaan we voor je aan het werk!

Twee ontwerpen

Wij maken in ieder geval twee ontwerpen voor je. Ook vragen een offerte bij onze meubelmaker voor het realiseren van de ontwerpen. In een Zoom, Facetime of Whatsapp gesprek laten we je onze ontwerpen zien. We bespreken ze en je kunt natuurlijk vragen stellen over de ontwerpen.

Ontwerp met offerte

Als je een keuze hebt gemaakt, sturen we je het ontwerp en de offerte van de meubelmaker per e-mail. Wat je met het ontwerp doet, is jouw keuze: door onze meubelmaker laten maken, nog even wachten of het zelf (laten) uitvoeren. Natuurlijk beantwoorden we nog eventuele vragen over het gekozen ontwerp. Daarna is het traject afgerond. Wil je meer advies van Claar & Co? Kijk dan ook eens naar onze andere interieur en styling pakketten.

Meubelontwerp van Claar & Co? Neem meteen contact op: