Ontwerp mijn (woon)kamer

Zeker nu we zoveel thuis zijn, is het belangrijk dat je rust vindt in je eigen interieur. Het kan ook dat je net bent verhuisd en dat je moe bent van al dat gesjouw en geregel en graag wat hulp krijgt. Dan biedt dit pakket de oplossing: wij zorgen dat je krijgt waar je aan toe bent!

Vul het formulier in en laat je ons weten welke ruimte je het liefste wilt aanpakken: de woonkamer, de keuken of toch de badkamer?

Prijs op aanvraag

Claar & Co kussens

De binnen en buitenkussens van Claar & Co zijn ontworpen door Annemiek en Clarissa en zijn met de hand gemaakt door onze coupeuse (Margreet) in onze ontwerpstudio in Langweer. De stoffen zijn afkomstig van hoogwaardige design- en modehuizen zoals Designers Guild en Christian Lacroix gecombineerd met niet eerder gebruikte new old stock stoffen. Dat wil zeggen: originele jaren ’60 en ’70 stoffen van hoogwaardige kwaliteit. Deze combinatie maakt de kussens zo mooi en uniek. Onze voorraad is altijd heel beperkt. Claar & Co staat voor duurzaamheid. Daarnaast is het mogelijk een aanvraag te doen voor kussens op maat.

Woonkamer, keuken, badkamer?

Ontwerpplan

We nemen contact op en plannen een telefoongesprek in om je beter te leren kennen. We bespreken dan meteen waar je tegenaan loopt en we inventariseren je wensen. Hierna gaan wij voor je aan de slag. We formuleren eerst de uitgangspunten voor het ontwerpplan. Daarna gaan we dit uitwerken en als het klaar is, ontvang je het per e-mail.

Als je dit plan binnen hebt, nemen we dat telefonisch met je door. We lichten alles toe en beantwoorden je vragen. Hierna heb je alles in huis om het zelf af te maken en is het traject afgerond.

Ontwerp mijn (woon)kamer, wat krijg je?

  1. Twee opties voor een nieuwe indeling. Op deze manier ben je er zeker van dat je alles uit de ruimte haalt!
  2. Kleuradvies voor muren, deuren en kozijnen: verf, behang, tegels etc.
  3. Shoppinglist: een lijstje met de meubelen en accessoires waarnaar jij op zoek bent! Omdat wij al jaren met verschillende dedicated suppliers werken, kunnen wij snel schakelen met verschillende prachtige designmerken.
  4. Een concreet interieurplan waarmee je makkelijk zelf aan de slag kunt!

PS. Wil je ook verlichtingsadvies? Vink dat dan aan op het formulier hieronder.

Ontwerp mijn (woon)kamer, Claar & Co!