Clarissa & Annemiek zijn Claar & Co

Wij zijn Clarissa Hissink en Annemiek Terstal.
Interieurdesign zit ons in het bloed: onze familie had ruim 85 jaar meubelwinkel Terstal Interieurs in Haarlem. Als Claar & Co presenteren wij nu een collectie unieke sierkussens en interieuraccessoires. We adviseren ook over het inrichten en stylen van huis en werkruimte.

Onder de naam Terstal Interieurarchitectuur ontwerpen wij keukens, badkamers en meubels op maat, en verzorgen we verbouwing en renovatie, van bouwaanvraag tot bouwbegeleiding.

Annemiek Terstal en Clarissa Hissink van Claar & Co

Annemiek

“Ik ben al ruim 35 jaar interieurarchitect. Renoveren, verbouwen, meubels op maat ontwerpen, woonruimtes en kantoren inrichten. Nu we Claar & Co zijn begonnen, werk ik samen met mijn dochter Clarissa. Ze heeft echt gevoel voor het vak. Ik vind het zo leuk om te zien dat interieur, styling en duurzame interieurproducten haar hart ook sneller doen kloppen.”

Clarissa

“Als kind maakte ik al plattegrondjes van ons interieur en vond ik het leuk om het huis te stylen en met meubels te schuiven. Ik kon bijna niet kiezen tussen interieurstylist of advocaat. Het werd rechten, maar na vier jaar advocatuur besloot ik toch toe te geven aan mijn echte passie. Ik trad in de voetsporen van mijn moeder en begon mijn interieuropleiding met een focus op styling.”