S.O.S. antwoord op jouw interieurvragen

Prangende vragen over je interieur? Plekken of ruimtes in je huis waar je echt geen raad mee weet? Laat Claar & Co je helpen met een uur praktisch online interieuradvies.

Vul het formulier in en laat je ons weten wat je interieurproblemen zijn. Wij bellen je dan binnen 24 uur om een afspraak te maken.

Claar & Co kussens

De binnen en buitenkussens van Claar & Co zijn ontworpen door Annemiek en Clarissa en zijn met de hand gemaakt door onze coupeuse (Margreet) in onze ontwerpstudio in Langweer. De stoffen zijn afkomstig van hoogwaardige design- en modehuizen zoals Designers Guild en Christian Lacroix gecombineerd met niet eerder gebruikte new old stock stoffen. Dat wil zeggen: originele jaren ’60 en ’70 stoffen van hoogwaardige kwaliteit. Deze combinatie maakt de kussens zo mooi en uniek. Onze voorraad is altijd heel beperkt. Claar & Co staat voor duurzaamheid. Daarnaast is het mogelijk een aanvraag te doen voor kussens op maat.

Coronaproof

Via Zoom, Facetime of Whatsapp geven wij een uur lang antwoord op jouw prangende vragen over je interieur! Wij kijken letterlijk met je mee doordat jij ons een virtuele tour geeft door je huis. We komen dus geheel coronaproof bij je thuis.

Oplossing voor je interieur

Dus, zijn er plekken in je huis waar je je echt geen raad mee weet? Laat ze ons zien en we bedenken meteen een goede oplossing. Na gesprek krijg je van ons per mail een samenvatting mét adviezen en is het traject afgerond. En wil je naar aanleiding van het gesprek meer advies, bijvoorbeeld over de beste indeling in jouw huis? Kijk dan ook eens naar onze andere interieur en styling pakketten!

Ik wil antwoord op mijn interieurvragen