Welkom bij The Interior Retreat!

Wie wil dat nou niet: logeren in een van de leukste huisjes van het Friese dorp Langweer, genieten van de mooie omgeving én, als kers op de taart, naar huis met een ontwerpplan voor je huis? Welkom bij The Interior Retreat!

Waarschijnlijk komt de yoga retreat je bekend voor. Dat is ook hoe wij het voor ons zien, maar dan in een ander jasje: het interieurjasje. Mijn moeder en ik hebben al een tijdje dit idee en nu gaan we het eindelijk uitvoeren.

Waar moet je aan denken?

Je bent net verhuisd, of je wil graag iets veranderen aan je huis maar weet niet goed wat. Misschien een andere indeling van de woonkamer? Een nieuwe keuken? De badkamer verbouwen? Kasten op maat of toch die uitbouw waar je al zo lang over denkt? Waar te beginnen? Het antwoord is: bij The Interior Retreat!

Hoe werkt een Interior Retreat

Wij denken met je mee en werken tijdens de Interior Retreat samen met jou aan een plan. Nadat je bij ons hebt geboekt, stuur je ons een plattegrond (als je die hebt) en foto’s van je huis, sfeerbeelden en kleuren die je inspireren. Dan kom je naar ons atelier in Langweer en gaan we samen aan de slag. We bekijken de mooiste stoffen, kleurstalen en materialen. Met jouw keuzes maken wij een (2 en/of 3D) ontwerp, zodat je meteen een goede indruk krijg van je interieurontwerp.

Verken de omgeving van Langweer

Tussen de bedrijven door heb je vrije tijd en kun je neerploffen op een van de gezellige terrasjes in Langweer voor koffie met oranjekoek of Fryske dúmkes. In de mooie omgeving kun je ook heerlijk fietsen, varen en wandelen. Er zijn bovendien allerlei andere leuke dorpen en stadjes in de buurt. Zoals Sloten, een van de ‘Elf Steden’ en de kleinste stad van Nederland en o zo mooi. En wat dacht je van suikerbrood bij je ontbijt? Of de lekkerste Friese worstjes bij de slager aan de overkant. Kortom, je bent er even helemaal uit! Kijk nu op theinteriorretreat.nl en reserveer. We hopen je snel te zien!