Verkoopstyling

Gaat je huis in de verkoop en heb je het idee dat je er net iets meer uit kunt halen door een goede styling? Of staat het al op de markt, maar krijgt het niet de aandacht waar je op had gehoopt? Laat Claar & Co dan je huis stylen voor de verkoop en het in no time de opfrisser geven die het nodig heeft! Vul het formulier in, dan nemen wij snel telefonisch contact met je op.

Prijs op aanvraag

Claar & Co kussens

De binnen en buitenkussens van Claar & Co zijn ontworpen door Annemiek en Clarissa en zijn met de hand gemaakt door onze coupeuse (Margreet) in onze ontwerpstudio in Langweer. De stoffen zijn afkomstig van hoogwaardige design- en modehuizen zoals Designers Guild en Christian Lacroix gecombineerd met niet eerder gebruikte new old stock stoffen. Dat wil zeggen: originele jaren ’60 en ’70 stoffen van hoogwaardige kwaliteit. Deze combinatie maakt de kussens zo mooi en uniek. Onze voorraad is altijd heel beperkt. Claar & Co staat voor duurzaamheid. Daarnaast is het mogelijk een aanvraag te doen voor kussens op maat.

Verkoopstyling, hoe pakken we het aan?

Als we je aanvraag binnen hebben, bellen we je om je wensen en mogelijkheden te bespreken. Ook plannen we een afspraak in waar je ons via Zoom, Facetime of Whatsapp laat zien welke ruimte(s) een boost nodig hebben. Aan de hand daarvan komen wij met een lijst van actiepunten. Daar gaan we mee aan de slag. We kijken daarbij ook naar vergelijkbare woningen in de buurt voor een goede referentie.

Verkoopstyling, wat krijg je?

  1. In ieder geval twee opties voor een nieuwe indeling, zodat je het optimale uit de ruimte haalt.
  2. We geven aan of we vinden dat je meubelen kunnen blijven staan of dat ze misschien aan vervanging toe zijn. Een huis in de verkoop, moet nooit te persoonlijk aanvoelen voor potentiële kopers.
  3. We maken een shoppinglist met echte DO’s voor jouw woning: accessoires of meubelen, natuurlijk geheel afhankelijk van jouw budget.
  4. Een likje verf kan wonderen doen, dus wij voorzien je van kleuradvies.
  5. Tenslotte vertalen wij alles naar een concreet plan waarmee je snel zelf aan de slag kunt!

Je ontvangt het plan per e-mail en als je het binnen hebt, bellen we je om het door te nemen. We lichten het toe en beantwoorden vragen. Hierna heb je alles in huis om het zelf af te maken en is het traject afgerond. Wil je ook advies over het inrichten of verbouwen van je nieuwe huis, kijk dan ook eens naar onze andere interieur en stylingpakketten.

Ik wil verkoopstyling door Claar & Co